Cere oferta Skype

Despre noi

Van Emmerik Ind sediu Fondata in anul 1993, societatea Van Emmerik Ind. SRL Deva, este o societate cu traditie in domeniul amenajarilor interioare si exterioare precum si a confectiilor metalice industriale. Intre 1993 si 1996 am produs si exportat garduri ornamentale intre 80 tone si 120 tone lunar. Dupa 1996 am inceput sa producem obiecte de decoratiuni pentru casa si gradina din fier forjat ajungand la peste 400 de tipuri de produse.Incepand cu 1998 s-a realizat o noua hala de productie si o linie de vopsire in camp electrostatic achizitionand si o serie de utilaje moderne, deschizand astfel calea spre productia industriala de confectii metalice.

Produsele oferite de societatea noastra combina duritatea metalului cu finetea sticlei, eternitatea marmurei si caldura lemnului, aducand in casa si gradina dumneavoatra o nota eleganta confort si modernism.

Societatea Van Emmerik Ind. SRL executa produse de serie precum si produse unicat (dupa desenul clientului). Produsele oferite sunt vopsite in camp electrostatic, la dispozitia clientului fiind pusa paleta de culori(coduri RAL), precum si o varietate de vopsele speciale. In prezent societatea dispune de doua instalatii de vopsire in camp electrostatic: una automata, de mare capacitate, pentru piese avand dimensiuni de pana la 1500X400X1200 mm si o instalatie de vopsire manuala pentru piese pana la dimensiunea 6800X1000X2000 mm.

Personal cu un inalt grad de pregatire profesionala si utilaje moderne, au dus la obtinerea unei calitati superioare, societatea fiind certificata in anul 2003 cu standardul ISO 9001. Respectarea cerintelor standardului ISO 9001, privitor la implementarea unui sistem de management al calitatii eficient inseamna, inaite de toate:

  • intelegerea cerintelor propriilor clienti, a nevoilor si asteptarilor lor in ceea ce priveste calitatea si satisfactia din partea furnizorilor.
  • planificarea si organizarea sistematica a propriilor procese a caror coordonare are ca finalitate satisfacerea cerintelor, nevoilor si asteptarilor.
  • analizarea succeselor obtinute ca urmare a implementarii sistematice si a aplicarii proceselor pe baza criteriilor pertinente care definesc eficacitatea propriei organizatii.
  • adoptarea deciziilor bazate pe fapte date, identificand si implementarea actiuni indreptate spre imbunatatirea continua in scopul optimizarii performantelor proceselor sistematice, si ca urmare a eficientei demersurilor.

Va multumim pentru atentia acordata si speram intr-o colaborare fructuoasa si indelungata.

Ce realizam ?

Noutati & promotii!

Titlul promotiei

Noutati si promotiiLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. citeste mai mult ...